Home Run danstheater in De Sionskerk 30 juni 2019 15.30 uur.

Door: Gert Meerwijk, 2 weken 2 dagen geleden

Home Run: een danstheater over vrijheid & identiteit

“Home Run” is een ontroerend nieuw theaterverhaal van theatermaker Carla Veldhuis. Het verhaal gaat over identiteit, vrijheid en een indrukwekkende vriendschap.

Door de komische scènes, snelle tijdssprongen en ijzersterke muziek blijf je geboeid tot het eind. De uitvoering is geschikt voor jong (vanaf 8jr) en oud.
Carla Veldhuis is theatermaker en dramadocente, maar vooral verhalenverteller. Ze houdt ervan in dans en drama verhalen te laten zien vanuit Eeuwige Liefde en schoonheid.

Carla werd als tiener zelf levens veranderend geraakt door een dramavoorstelling.  Zij weet als geen ander de impact van dans en theater. “Een beeld spreekt meer dan 1.00 diepe woorden“ is haar motto.

“Home Run” is een eigentijdse voorstelling dat wordt in 40 minuten uitgevoerd zonder woorden en ondersteund door indrukwekkende muziek.

Deze levendige uitvoering is laagdrempelig en door de non-verbale uitvoering ook zeer geschikt om mensen mee te nemen.

Organisatie en uitvoering
Vier kerken in Zeist, te weten PKN gemeenten De Bron, Zeist West en Noorderlicht en NGK- Zeist hebben samen dit Danstheater uitgenodigd voor een uitvoering in Zeist.
Deze levendige voorstelling is, door de non-verbale uitvoering ook geschikt voor doven, slechthorenden en anderstaligen.

Het stuk wordt gespeeld door 12 personen bestaande uit jong talenten en professionals.

Het theaterstuk  ‘Home Run’ is te zien op zondagmiddag 30 juni 2019.
Locatie  : Sionskerk - Jacob Catslaan 73, Zeist
Tijd  : 15 uur zaal open, het programma begint om 15.30 uur
Toegang : GRATIS - Na afloop zal er een deurcollecte worden gehouden.

Meer informatie
Voor meer informatie over boekingen kijk op http://www.danstheaterhomerun.nl of neem contact op met Job van der Wal via 06-5172 0712 of per e-mail movement@mightyimpulse.com