Catechese 10 t/m 14 jaar

Vanaf 13 november 2019 tot en met 1 april 2020 is er wekelijks catechese voor de leeftijdsgroep van 10 t/m 14 jaar. Dat doen we omdat we onze jongeren belangrijk vinden en omdat geloofsopvoeding en geloofsoverdracht onze gezamenlijke verantwoordelijkheid is. Het doorgeven en voorleven van Het Goede Verhaal is een opdracht voor ons allemaal.

Catechese is niet: stilzitten en naar de dominee luisteren. Want leren doen we samen, in een goed gesprek. Het is ons verlangen dat de jongeren iets leren over het eeuwenoude verhaal dat al zo lang met ons mee gaat. Maar wel op een manier die bij hen past. In een ontspannen en vertrouwde sfeer met veel ruimte voor vragen en twijfels.

De catechese vindt plaats elke woensdagavond (uitgezonderd schoolvakanties) van 19.15 tot 20.15 uur in het Catshuis bij de Sionskerk en wordt gegeven door dominee Jan Minnema en Marianne Sonneveld van Kammen (kerkelijk werker jeugd).

Meer informatie bij dominee Jan Minnema

Dominee