Samenwerking met CBS Ichthus

In het schooljaar 2017-2018 heeft de samenwerking met de wijkschool CBS Ichthus een vervolg gekregen. De school hield aan het begin van het schooljaar de startbijeenkomsten voor de midden- en bovenbouwgroepen in de Sionskerk, waar onze wijkpredikant ds. Jan Minnema de bijeenkomsten leidde samen met de leerkrachten.

Ds. Jan Minnema brengt gedurende het schooljaar bezoeken aan de groepen 5 om de kinderen meer te vertellen over het werk van een predikant. De leerlingen van de groepen 7 brengen een bezoek aan de Sionskerk om aldaar meer te weten te komen over het gebouw en allerlei zaken, die er zijn te vinden.

Tevens worden via de nieuwsbrief van de school berichten over acties van onze kerk verspreid, bv: de acties voor de voedselbank.

Voor meer informatie zie de website van de school www.cbsichthuszeist.nl

predikant

ouderling voor jeugd en gezin

afbeelding van Geeske Donze