U bent hier

Ouderensoos Sionsbron

Vanaf de opening van het winterwerk tot rond half juni komt de OuderenSoos SionsBron eenmaal per twee weken op donderdagmiddag bij elkaar in de wijkzaal van de Sionskerk. Zo'n kleine 20 ontmoetingen! En wie nu denkt dat dit een rustig clubje is, dat wat met elkaar praat en verder niet zoveel, vergist zich heel behoorlijk.

In het seizoen 2016/2017 heeft de SionsBron haar 50-jarig bestaan gevierd. Daar is ruim aandacht aan besteed. Maar veel belangrijker zijn de twee wekelijkse ontmoetingen met leeftijdsgenoten die juist heel actief zijn of gewoon willen genieten van een middag samen. Ten eerste omdat het een hechte groep is die elkaar stimuleert en in de tweede plaats organiseert de leiding veelvuldig uitdagende en prikkelende activiteiten waarbij wel actie ondernomen moet worden!

De ontspanningswaarde is groot in deze groep maar inspanning wordt ook verwacht tijdens quiz en spel, oud Hollandse spelen of een partijtje bingo. Een bijzonder gevarieerd programma tijdens het seizoen. Met gasten die een boeiende presentatie verzorgen over verschillende onderwerpen.

Als klap op de vuurpijl ook nog één of twee halve dagen samen uit! Geen enkele keer wordt het meditatieve moment overgeslagen.

Waardevol zijn die momenten maar ook de traditionele passie- en kerstviering!

Kortom dit is een OuderenSoos waar je jong bij blijft! Kom gewoon een keer kijken! Het zal u niet meer loslaten!

 

Inlichtingen: Henk v Amerongen tel.030-69 533 48 en voor vervoer: Piet Cinjee tel.030-69 545 60.

afbeelding van Henk van Amerongen
T: 030-6953348
M: 06-12977523
afbeelding van Piet Cinjee
T: 030-6954560