U bent hier

Koffieconcert Wouter Harbers

Door: Webmaster wijkg..., 3 maanden 2 dagen geleden

De enthousiaste pianist Wouter Harbers is voor veel muziekliefhebbers uit Zeist en omstreken al jaren een fenomeen: tijdens zijn koffieconcerten verwent hij zijn vaste bezoekers elke eerste woensdagochtend van de maand met een ochtend vol romantische pianomuziek…
Door corona lag de serie een tijdje stil. Maar nu Wouter weer herstart, is dit het perfecte moment om kennis te maken! Deze enthousiaste musicus ziet het als zijn missie ziet om ‘pianomuziek toegankelijk te maken voor iedereen’. Het Torenlaan Theater geeft Wouter daarom de kans om zijn passie in zijn woonplaats Zeist te delen.

Kom meegenieten bij het eerste koffieconcert op woensdagochtend 5 oktober! Vanaf 10:00u bent u welkom voor een gezellig bakje koffie. Om 10:30u start het concert, met een luchtige toelichting van Wouter. Vervolgens neemt hij plaats achter de concertvleugel om u te trakteren op een uur romantische pianoklanken. En deze keer doet hij dit niet alleen: En deze keer doet hij dit niet alleen: samen met cellist Csaba Erdös en strijkkwartet Romance weet hij ongetwijfeld een gevoelige snaar bij u te raken. Van ontroerende adagio’s tot een vrolijk Hongaars Rondo van Haydn, u kunt rekenen op een afwisselend programma!

Kom ervaren waarom deze formule al jaren een daverend succes is! Wilt u meegenieten? Reserveer dan even!

Let op: de locatie is gewijzigd - van harte welkom in de SIONSKERK!MUSICICsaba Erdös, cello
Strijkkwartet Romance
Wouter Harbers, piano

Entree: gratis
(collecte bij de uitgang)

Tickets: https://www.koffieconcerten.nl/ticket.php

woensdag, 5 oktober, 2022 - 10:30