U bent hier

Koffie concert Wouter Harbers

Door: Webmaster wijkg..., 3 maanden 3 dagen geleden

WOENSDAG 4 OKTOBER 202310:30 u.

Van Bach tot Brel

ZEIST, SIONSKERK

Muziek als tijdmachine

Op een doordeweekse ochtend wegdromen bij de mooiste klassieke muziek? Vorige maand opende pianist Wouter Harbers de serie koffieconcerten in Zeist. Deze maand nemen hij en zangeres Marianne Selleger u mee op een muzikale reis door de tijd.

Zes jaar geleden hoorde Wouter Marianne het Ave Maria zingen. Onder de indruk van haar warme altstem en muzikale overtuigingskracht maakte hij kennis. Ze besloten om samen te werken en begonnen in een klein theater in Zeist hun eerste programma: van Bach tot Brel. De bezoekers smulden ervan. Wat klein begon is uitgegroeid tot een tournee: Wouter en Marianne spelen het programma deze oktober op veertien locaties door heel Nederland.

Op 4 oktober is Zeist aan de beurt. U bent hartelijk welkom in de Sionskerk. Bij een koffieconcert hoort natuurlijk koffie: die staat vanaf 10:00 uur voor u klaar. Klokslag half 11 stappen Wouter en Marianne in hun muzikale tijdmachine en nemen u mee naar 1723 voor het eerste stuk van Bach. Via het werk van tien generaties componisten leveren ze u aan het einde van het concert gelukkig weer af in het heden.

In de 21ste eeuw zijn er handige computers uitgevonden, waarmee u thuis een ticket kunt reserveren. Zo bent u verzekerd van een mooie plek in de zaal. De entree is gratis. Hartelijk welkom!MUSICIMarianne Selleger, mezzo
Wouter Harbers, piano

Entree: gratis
(collecte bij de uitgang)

 

Reserveren via: https://www.koffieconcerten.nl/ticket.php?plaats=Zeist

 

woensdag, 4 oktober, 2023 - 10:00