U bent hier

Catechese

Jongeren Catechese
Wat is geloven? Weet je wat je leest in de bijbel? Wat heb je aan geloof voor je leven? Allemaal vragen waar we samen een antwoord op zoeken. En misschien heb je zelf ook dingen die je graag wilt weten. In overleg zoeken we een moment om samen te komen.

Geef je op en doe mee. Inlichtingen bij ds. Jan Minnema.

 

Young Urban Professionals
De Bron is een gemeente van samen vieren en verdiepen. Vandaar dat we ook een kring aanbieden voor jongeren, die zich niet meer onder de tieners kunnen voegen maar ook nog niet volledig gesetteld zijn als vowassene. De 'young urban professionals' zeg maar, die zich aan het einde van zijn/haar studie of het begin van een carriere bevindt. Op dit moment is deze kring niet actief, maar mocht je hiervoor interesse hebben dan vernemen we dat graag!
Inlichtingen bij Geeske Donze

 

Open belijdenis Catechese
Belijdeniscatechese klinkt zo definitief, zo is deze groep zeker niet bedoeld. Daarom staat ook het woordje ‘open’ erbij. Wie met andere jongemensen wil nadenken over zaken van het geloof, van het christen zijn in deze tijd, is hartelijk welkom in deze kring! En dat geldt ook voor je vrienden of vriendinnen! Inlichtingen bij ds. Jan Minnema

afbeelding van Geeske Donze
T: 030-2680312
M: 06-47262110