Musical Mozes in 2019

Door: Gert Meerwijk, 1 maand 2 weken geleden

Na het grote succes van de musical “Ruth”, die in november 2015 drie keer voor een uitverkochte kerkzaal opgevoerd is, zijn nu de eerste stappen gezet om opnieuw een musical te organiseren.
Bij de voorbereidingen hiervoor, en wie heeft deelgenomen aan “Ruth” zal dit ongetwijfeld herkennen, kwamen gevoelens van verbondenheid, saamhorigheid, verdieping en mooie herinneringen aan samen zingen, acteren en musiceren naar boven.

Wij hebben gekozen voor de musical "Mozes", een Bijbelse musical, waarmee we als gemeente op een muzikale, creatieve en bevlogen manier de onvoorwaardelijke liefde van God voor ons mensen, willen delen met een zo groot mogelijk publiek.

Als voldoende deelnemers zich hebben aangemeld, kunnen we de plannen gaan uitvoeren.

De uitvoeringen zijn gepland op vrijdag 1 en zaterdag 2 november 2019.

De repetities vinden om de 14 dagen op donderdagavond plaats in de Sionskerk en zullen half januari 2019 van start gaan.

Op donderdag 15 november 2018 zal er een uitgebreide informatieavond georganiseerd worden.

U kunt zich aanmelden door het formulier (zie tabblad ACTIVITEITEN) te downloaden en in te vullen en vervolgens

* te deponeren in de doos in de hal bij de wijkzaal
* in te scannen en door te mailen naar Antoinette van Nierop
   via antoinette_afrika@hotmail.com