Kerstavond in de Sionskerk 24 december 2018

Wijkgemeente De Bron
Aanvang 21.00 uur.
Kerk open om 20.30 uur
Voorganger: ds. Jan Minnema. Organist: Warno Ruting.
Met medewerking van Gospelkoor Reflection uit Utrecht.
Gospelkoor Reflection uit Utrecht is opgericht op 15 februari 1985. Het koor telt 15 leden, verdeeld over het koor, de band en techniek. Door de eigen band en variatie in het repertoire heeft Reflection een eigen sound gecreëerd. Het koor staat onder leiding van Ellen Grevelink.
Reflection vindt haar inspiratie in het evangelie. Reflection zingt over geloof, hoop en liefde over kerkmuren heen op een eigentijdse manier voor alle mensen. Op die manier kunnen ze iets laten zien van de liefde en goedheid van God. In de Kerstnachtdienst zingt Reflection enthousiast over de Blijde Boodschap. Het belooft een feestelijke dienst te worden, zoals we dat al jaren in de Bron gewoon zijn. Alle reden om op tijd aanwezig te zijn, want op een bepaald moment is de herberg vol….