Gevolgen Corona besluit, vanaf Zondag 22 Maart kunt U meekijken en luisteren naar een dienst in de SionsKerk!

Door: Webmaster wijkg..., 3 weken 4 dagen geleden

De erediensten worden vanaf Zondag 22 maart wel gehouden in de Sionskerk maar zonder gemeenteleden ivm het Coronavirus.

De eredienst kunt u vanaf Zondag 22 maart wel thuis meekijken of meeluisteren!

U heeft een internetaansluiting nodig. Heeft u geen internet dan kunt u de dienst helaas niet meekijken via kerkomroep. Eventueel kunt u wel een abonnement op de kerktelefoon aanvragen. Neemt u hiervoor contact op met het kerkelijk bureau.

Meekijken via PC of laptop:

Ga op internet naar www.kerkomroep.nl

Bij Vind uw kerk typt u Sions Kerk Zeist (let op: Sions Kerk los van elkaar).

Klik op enter. U ziet nu een balk met onze kerk.

Als u met de muis op de balk gaat staan wordt deze donkerblauw. Klik op de balk, u krijgt nu een lijst met alle erediensten die beschikbaar zijn.

Als er een Live uitzending is ziet u in de bovenste balk een groen icoontje met Live ernaast. Aan de rechterkant in deze balk kunt u kiezen uit live Luisteren of live Kijken.

De overige balken zijn eerdere diensten die terug te luisteren of te terug te kijken zijn.

Meekijken via een smart device (telefoon, tablet).

Download in Google Playstore of Apple Appstore de app Kerkomroep.

Na installeren opent u de app klik op Zoek een kerk.

Klik op Kerknaam. Typ in het zoekveld Sions Kerk (let op Sions Kerk los van elkaar).

Er verschijnt 1 kerk, klik op de grijze balk.

Klik op Luisteren of Kijken om de dienst live mee te luisteren of te kijken.

Vergeet niet uw geluid aan te zetten.

Heeft u vragen? Belt of mailt u dan met Joost en Geeske Donze. Telefoon 030-2680312 of donze@ziggo.nl

Annuleren erediensten 15, 22 en 29 maart 2020.

In navolging van het advies van het RIVM en de PKN met betrekking tot de maatregelen rondom het corona virus heeft het moderamen van de kerkenraad besloten de erediensten in de maand maart 2020 geen doorgang te laten vinden.

De PKN zendt op zondagmorgen om 9.30 uur op NPO2 een kerkdienst uit ter vervanging van geannuleerde kerkdiensten door het land.

U kunt via www.kerkomroep.nl ook eerdere diensten van wijkgemeente de Bron terugkijken maar zoals boven beschrevven ook online meekijken en luisteren.

De diverse groepen en kringen nemen zelf een besluit over wel of niet bijeenkomen en zullen u daarover informeren.

Als u vragen heeft of zich zorgen maakt, neemt u dan contact op met uw wijkouderling.

Als zich nieuwe ontwikkelingen voordoen zullen wij u informeren.

Wij wensen iedereen heel veel sterkte.

Psalm 25:15 Ik houd mijn oog gericht op de HEER, hij bevrijdt mijn voeten uit het net.

Het moderamen van Protestantse Wijkgemeente de Bron

Zeist, donderdag 12 maart 2020