Musical Mozes Afsluitingsavond

Op 23 Januari hebben we met alle medewerkers aan de Musical een gezellige avond gehad en heel veel foto's gekeken en uiteraard gezongen met elkaar.

Voor de kerkzaal is als herinnering een fotocollage gemaakt. Deze hangt achterin de kerkzaal naast de collega van de musical Ruth uit 2015. Tevens is er een herinneringboekje gemaakt met een overzicht van alle scènes, gecombineerd met delen van de liederen, ondersteund met de daarbij behorende foto's. Een aandenken voor allen die op welke manier dan ook een aandeel in de musical hebben gehad. Op de leestafel liggen enkele exemplaren voor gemeenteleden die nog eens terug willen kijken.

Het was een geslaagde afsluiting van een prachtige belevenis die we met elkaar als gemeente hebben gedeeld.

Gerard Bos