Kerstmarkt 15 december 2018

Kerstmarkt Sionskerk 15 december 2018
Op zaterdag 15 december 2018 organiseert Creatieve groep Hobby Bron weer een leuke Kerstmarkt in de Sionskerk aan de Jacob Catslaan in Zeist. Iedereen is welkom van 10.00u tot 15.00u.
Er is van alles te vinden in de vele kraampjes: leuke cadeauartikelen, maar ook creatieve eigen gemaakte artikelen, zoals kussens, vrolijke beesten, stola’s, sjaals en wolvilten corsages.
Ook vindt u kerstversiering, kinderkleding, spiegels en sfeerlichtjes. Teveel om op te noemen, maar zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen.
In het restaurant kunt u onder het genot van koffie, thee (natuurlijk met wat lekkers erbij) gezellig even bijpraten.
Ook is er glühwein, soep, broodjes en natuurlijk overheerlijke oliebollen (ook om mee te nemen).
Kortom voldoende reden om zelfs onder etenstijd even langs te komen.
Voor de kinderen is er een speciale workshop, waarbij kerstdieren worden gemaakt voor in de kerstboom thuis of om als cadeautje weg te geven.
De opbrengst van deze kerstmarkt is voor de wijkkas, waaruit weer vele activiteiten voor jong en oud bekostigd kunnen worden.
Wie weet hangt er na uw bezoek wel een mooie kerstkrans bij u thuis, of staat er een kerststuk op uw tafel.
Graag tot 15 december in de Sionskerk !