Implementatiecommissie Beleidsplan

De kerkenraad werkt vanuit een beleidsplan: een beleidsplan dat voortdurend bijgesteld en bewaakt wordt. Binnen de kerkenraad  is ouderling-kerkrentmeester Gerard Bos het eerste aanspreekpunt. Voor het goed functioneren van het beleidsplan is het noodzakelijk dat de voortgang voortdurend getoetst wordt: waardoor de kerkenraad ook scherp blijft in de uitvoering van de voorgenomen beleidspunten. Daarvoor is er vanuit onze wijkgemeente een implementatiecommissie benoemd die minimaal twee keer per jaar in een kerkenraadsvergadering deze toetsing uitvoert:de commissie bestaat uit Sander Donze, Frank Kühne en Peter van Nes. Tijdens gemeenteavonden informeert de commissie de gemeenteleden over de voortgang en wijzigingen.
Inlichtingen: Kees Goethals.

afbeelding van Kees Goethals