Herfstconcert Arie Boers en Wout van Andel

Door: Gert Meerwijk, 3 weken 1 dag geleden

10e Herfstconcert

Vrijdag 19 oktober a.s. zullen Arie Boers (piano) en Wout van Andel (orgel) voor de 10e keer samen optreden. Deze keer met medewerking van fluitiste Iris Henriks en saxofonist Daan van Koppen.
Beiden hebben al eerder meegewerkt aan een concert van Arie en Wout.
Arie is Zeistenaar en was tot voor kort docent aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag, Wout is organist van de Grote Kerk in Apeldoorn en woont in Leusden.

Zij spelen in wisselende samenstelling werken van Bach, Rameau, Mozart, Dvořák, Enescu en Glass.

Vrijdagavond 19 oktober, 20.00 uur, Sionskerk, Jacob Catslaan 73, Zeist.

Toegang 15 euro (hierbij is inbegrepen koffie / thee in de pauze en een drankje na afloop).
Na het concert bent u in de gelegenheid de musici te ontmoeten. Van harte welkom!

Voor de bijbehorende poster zie onder het tabblad ACTIVITEITEN - CONCERTEN.IN DE SIONSKERK

vrijdag, 19 oktober, 2018 - 20:00